GET CERTIFIED

Centrul nostru, partener oficial al Asociatiei KNX, ofera posibilitatea de specializare si certificare in domeniul de automatizari pentru cladiri folosind standardul international KNX. Daca sunteti interesati inscrieti-va pe situl nostru si deveniti parteneri ai asociatiei KNX.

OFFICIAL PAGE PARTNER 2021

Vrei sa devi partener autorizat KNX?

Centru nostru de training te va ajuta sa obtii cunostintele necesare pentru a dezvolta cariera in domeniu de automatizari prin intermediul protocolului KNX.

Cursurile se adresează inginerilor care se ocupa cu aspectul de proiectare sau execuție a instalațiilor electrice cu curenți de tensiune joasă sau puternică în clădiri, tehnicienilor și electricienilor din domeniul electric și electronic.

MAI MULT DESPRE CURSUL BASIC

Partea teoretică și practică a cursului de bază este organizată la sediul centrului de instruire (la fața locului) prezential obligatoriu 30 de ore pentru teorie si practica. Stațiile de lucru mobile sau fixe sunt utilizate pentru a transmite partea practică a cursului. Puntajul minim pentru a trece partea teorica si practica este de 50%. Dupa terminarea cu succes a cursului, veti primi un certificat care sa ateste calitatea de partener KNX.​
BASIC
THANK YOU